Saturday night

Beautifully set table
 
The Mont Blanc Hotel
 
Flan di porri con fonduta al Bleu d'Aoste
 
Tortelli di boudin al burro, timo e guanciale croccante
 
Carbonada di La Salle con polenta
 
Cremoso al cioccolato, spuma di nocciole e granita al caffe
 
 
Tänkte uppdatera er om vad jag åt under lördagskvällen. 
Först fick vi en bufffé med aptitretare och därefter fick vi en sorts ostfundue som inte var min absoluta favorit, den var ganska smaklös.. Därefter kom de ut med en sorts pasta varav i den här pastan hade de någon blanding mellan smör, typ bacon och timjan, det var faktiskt väldigt gott! Den tredje rätten som de kom ut med var basically gjord på majs, och köttet var kokt i rött vin, tyvärr var köttet ganska segt och därför åt jag inte så mycket. Majs mixen blev bara alldeles för mycket och ja, jag åt inte mycket alls av den här rätten. Efterrätten var hur god som helst! Den bestod av chokladmousse, hasselnötsskum och krossad is med kaffesmak. 
 
 
Thought I might update you on what I ate during Saturday night. 
At first we had a buffet with appetizers and after that we had a sort of cheese fondue which wasn't my absolute favourite, it didn't taste much.. After that they came with a sort of pasta in which they had some mixture between butter, bacon (kind of) and thyme, it was actually really good! The third dish they came out with was basically made of corn och meat stewed in red wine, unfortunately the meat was pretty hard to chew for me and therefore I didn't eat much. The corn mix was way too much and well, I just didn't eat much of this dish. The dessert was absolutely amazing! It was composed of chocolate mousse, hazelnut foam and crushed ice tasting like coffee. 

Kommentera här: